Nijmegen bruist van de kunst, cultuur en prachtige locaties. Door gebruik te maken van de wisselwerking tussen muziek, liefde voor de stad en lokale ondernemers wil Podium 8 dit op eigen wijze in kaart brengen. 

Volg ons op Facebook, YouTube en/of Instagram en blijf op de hoogte!

KRUIT! in het Kronenburgerpark

Van de dikste funk en hiphop tot de swingendste jazz, blues en soul; KRUIT! trapt op 21, 22 én 23 juni de zomer af in het Kronenburgerpark! ️ [Line-up: TBA]

Podium 8 @ Otis Park 2019

Tijdens de Zomerfeesten 2018 was Podium 8 te vinden in het Otis Park! Dé plek waar je terecht kan voor je portie jazz, funk en soul. In afwisseling met de hoofdacts boden wij livemuziek in de intieme, relaxte setting die je van ons verwacht. 

We mogen alvast verklappen dat we er in 2019 weer bij zijn met een nieuw podium én een nieuwe programmering. Dit alles uit liefde voor de jazz, funk en soul! Meer informatie over Otis Park via www.otispark.nl 

Meld je aan als artiest


Voortaan brengt Podium 8 iedere 3e donderdag van de maand live funk, jazz, blues, soul en/of folk in het intiemste theater van de Nijmeegse binnenstad: Theater VIER! Wil jij er graag bijzijn? Koop je kaarten op tijd via www.vierhettheater.nl.

Meld je aan als artiest